Snyggt Gott Klokt

Behovet att uttrycka mina tankar blev till slut för stort. Nu skriver jag på nätet igen. Det blir matupplevelser (mest LCHF), bilder och åsikter i en salig blandning.

Ingen sann bloggare

Publicerad 2016-07-08 12:13:43 i Allmänt,

Jag erkänner, jag är verkligen inte någon "riktig" bloggare. Jag har vänner som skriver i princip varje dag, och andra som åtminstone skriver några gånger per månad. Det som kännetecknar dem är att de skriver om sin vardag. Det kan handla om träning, pågående inredningsprojekt, jobbsökande, husdjur, kärlek, ja allmänt om det som händer i livet.
 
Min ambition har aldrig varit att skriva en personlig dagbok. Dels tycker jag inte att det händer så mycket spännande i mitt liv, dels har jag nog fortfarande ett alltför stort behov att vara anonym inför eventuella läsare.
 
Så vad är då tanken med min blogg? Tja, det handlar kanske främst om att uttrycka mina åsikter, och samtidigt få utlopp för mitt behov av att skriva. Jag finner en viss njutning i att använda språket, att formulera mig och att hitta de där formuleringarna som jag upplever passar i det närmaste perfekt för att uttrycka precis det jag vill.
 
Ett stort problem som jag har är mitt särdeles dåliga minne. Nyligen hetsade jag upp mig riktigt mycket över något jag ramlade över. Då tänkte jag att detta borde jag utveckla i min blogg. Men nu har jag ingen som helst aning om vad det var. Och egentligen är det kanske bra, var det trots allt inte värre än att det försvann direkt så var det kanske inte heller värt att skriva om.
 
Nåväl, nu har jag i alla fall hittat igen inloggningsuppgifterna för den här bloggen, och då är sannolikheten betydligt större att det dyker upp ett och annat inlägg här i bloggen framöver.
 
Om jag dessutom avslöjar att det kan komma inlägg om kost och miljö i framtiden så kanske jag dessutom får en och annan läsare, och att det dessutom uppstår en viss debatt i kommentarsfältet.
 
Väl mött!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela